top of page
Edvart Aasen

EDVART AASEN

Helse PT & fysioterapeut

Jeg har en særlig interesse for å bidra og hjelpe folk som har et ønske om å jobbe mot å skape endringer og etablere nye vaner mot et eller flere spesifikke mål. Om dette er toppidrettsutøvere som er ute etter å hente ut de siste prosentene de kan få tak i for å prestere på et så høyt mål som mulig, om det er en travel små-barns mor som vil få prioritert noe egentid til seg selv samtidig som hun oppnår bedre helse, eller om det gjelder bestefar som vil kjenne på å fungere bedre i hverdagen, så brenner jeg stort for å bidra og hjelpe alle disse individene mot å nå målene sine.

 

Jeg har en aktiv bakgrunn gjennom jakt og fiske, trening og da særlig volleyball, hvor jeg de siste årene har spilt 2 år i eliteserien i Danmark. Gjennom idretten har jeg lært masse om fysisk trening og prestasjoner, men det mest verdifulle jeg sitter igjen med etter årevis med lag-arbeid er erfaringene jeg har fått rundt nettopp det å jobbe som et lag mot et felles mål; Vi har alle forskjellige bakgrunner, forutsetninger og egenskaper, og det er nettopp dette som gjør det å jobbe med andre mennesker så utrolig spennende og givende.

 

Kort oppsummert prioriterer jeg tid og ressurser til å lære hvert enkelt individ å kjenne, for så å tilrettelegge et skreddersydd opplegg som spiller på de egenskapene personen har, med et formål om å nå et spesifikt mål. Desto bedre jeg kjenner personen jeg jobber med, desto bedre forutsetninger for et effektivt og bra samarbeid.

TELEFON: 908 69 150

E-POST: Edvart@ptgruppen.no

UTDANNING

2019 - 2022

Fysioterapi

VIA, Århus

2017-2018

Idrett årsstudium

Universitetet i Agder

2015-2017

Idrettsfag

VGS

bottom of page